Nyitvatartás: Hétfőtől -Péntekig 7:00-16:00
  • Telefon

    +36 (30) 450 1608

  • Email

    info @ cribmoto.hu

 Odatették magukat az olaszok: a Ducati 2020-as újdonságai

Odatették magukat az olaszok: a Ducati 2020-as újdonságai

Nagyon vártuk az új, V4-es Multistradát, de sajnos a Panigale-géneket öröklő túragép csak 2020 végén érkezik. Persze ettől még sok érdekes – és kifejezetten erős – géppel készülnek a taljánok 2020-ra…

Ügyes PR-fogással harangozták be a legvadabb idei Ducatit: maga a Ducati első embere küldött kódot a kiválasztottaknak, hogy beléphessenek a Project 1078 oldalra, ahol a legújabb Superleggera részleteit láthatják. Elképesztő adatok bukkannak fel a honlapon: több mint 230 lóerős teljesítmény és 152 kilós száraztömeg (!) jellemzi az újdonságot, ami ezzel valószínűleg a legjobb tömeg/teljesítmény arányú kétkerekű lesz.

A Ducati Superleggera (2020) a V4R technikájára épül, csak éppen sokkal könnyebb és erősebb lesz

Emellett egy érdekes tanulmány, a Desert X Scrambler is színesíti az idei kínálatot, bár egyelőre csak prototípus formájában. A Dakar-hős – és kétszeres győztes – Orioli versenygépe előtt tisztelegnek a koncepcióval, mely ennek megfelelően igazi hosszútávfutó: összesen 30 liternyi benzint vihet magával a két részre osztott üzemanyagtartályban.

Ducati Desert X Scrambler

A búcsúzó, s jövőre már V4-es erőforrással felszerelt Multistrada is kapott néhány extrát, hogy új, vagy legalább is megújult modellként kezdhesse 2020-at, viszont a sok-sok új felszereléssel is kimondottan karcsú és könnyű maradt a legendás olasz túrázó:

Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour (2020)

Így született meg a Multistrada 1260 S Grand Tour, mely formás dobozszettel, középállvánnyal, markolatfűtéssel, LED-fényszóróval, kulcsnélküli tankolás lehetőségével csábítja vásárlásra az olasz márka rajongóit. Komoly fegyvertény, hogy a hatalmas V2-es – a halomnyi extra dacára – mindössze 215 kilós száraztömeggel büszkélkedhet.