Hívj minket: Hétfőtől -Péntekig 7:00-16:00-ig
  • Telefon

    +36 (30) 450 1608

  • Email

    info @ cribmoto.hu


BMW X sorozat

Az 1999-ben megjelent, alapáron is összkerékhajtású X5 volt az első családtag, mellyel útjára indult az exkluzivitást és kényelmet reprezentáló BMW SAV/SAC sikersorozat. Az X modellekre egyaránt jellemző a marcona megjelenés, a kompromisszumoktól mentes sportosság és teljesítmény – elsősorban ez különbözteti meg őket az átlagos SUV-ktől, ezért is kapták a Sports Activity Vehicles (SAV) vagy a Sports Activity Coupé (SAC) megkülönböztető jelzőt. Négy évvel később a BMW piacra dobta X3-as SAV modelljét, mellyel együtt debütált a később minden X-családtagba beépített, új xDrive összkerékhajtás. A 2008-tól gyártott X6 az első SAC a sorozatban, ugyanis a gyártó jellemzése szerint nem tartozik egyértelműen sem a kupé, sem a SAV-kategóriába, inkább ezek ötvözete, hiszen megtaláljuk benne mindkét géposztály legvonzóbb tulajdonságait. Egy évvel később jelent meg az X1 sportterepjáró, 2014-ben az X3 műszaki alapjaira épülő, prémium középkategóriás X4 SAC, vagyis egy új, szintén SAV-kupé hibrid. Két évvel később kezdték gyártani az X1 alapjaira épített, ám annál kissé rövidebb, szintén SAC megjelenésű X2 modellt. A sorozat legfrissebb tagja pedig a 2019-től gyártásba került X7-es, amely a bajor gyártó által épített legnagyobb luxus-SAV.

Tudtad?

Az USA Dél-Karolina államában működő gyár a BMW csoport legnagyobb üzeme a világon, amely 2021-ben 433 810 X modellt gyártott, és ezzel a teljesítménnyel új rekordot ért el. Ebben az évben összesen 179 840 X sorozatú modellt értékesítettek az Egyesült Államokban, ami a márkacsoport összes eladásának 53,4%-át teszi ki. A két legnépszerűbb modell az X3 és az X5 típus volt.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Add meg járműved típusát, a probléma jellegét. Sürgős esetben érdemes megadnod telefonszámod, így vissza tudunk hívni.

Értékelésink

József Juhàsz
József Juhàsz
2022-07-06
Gyorsan meg oldották a felmerülő problémát!
Iliász Shweirif
Iliász Shweirif
2022-07-01
Nagyon korrekt, segítőkész csapat! Csak ajánlani tudom!
Tóth Károly
Tóth Károly
2022-05-30
Udvarias, hozzáértő szakemberek! 10 Pontos munka. Ajánlom!
Zoltán Faragó
Zoltán Faragó
2022-04-14
Maximálisan elégedett vagyok. Kedves fogadtatás,magas szintű hozzáértés.
Miklós Jancovius
Miklós Jancovius
2022-04-01
Bence egy megszállott. A szó jó értelmében. Valóban meg akarja oldani a javítás során felmerülő problémákat, és fontos, hogy te, mint ügyfél ne távozz tőle elégedetlenül. Korrekt ember. Tudom bátran ajánlani.
Zoltán Hajdú
Zoltán Hajdú
2022-03-18
Egy újabb stresszmentes szezonra felkészítés. BMW f700GS-em bíztam a Cribmotora, és Ismét érezhetően jobb motort kaptam vissza. A legjobb, hogy a mechanikai részeken kívül még a software frissítésre is megvannak az eszközök. Így egyben minden törődést megkapott egy helyen. Köszönöm mégegyszer!
Anita Gerédi (An1ta)
Anita Gerédi (An1ta)
2022-03-16
Kicsit aggódva vittem ide a motoromat, mert rengeteg szervízben megfordultam már a futár éveim alatt, de mindenhol vagy lehúzás van, vagy kontár munkát végeznek. Szerencsére hihetetlen pozitív csalódás ért, mert igaz, hogy nem lett kész 1 nap alatt a motorom, de cserébe egy olyan motort kaptam vissza ami TÉNYLEG sokkal jobb lett mint mikor odavittem, pedig nem volt különösebb problémája, néha fulladt picit gázadásra. (De nem emiatt vittem oda, hanem szelephézag ellenőrzés, vezlánc ellenőrzés , gumizás stb) Amikor átvettem , akkor elmondták, hogy találtak egy hibát, amit orvosoltak. Én azt hittem, hogy a motorom már nem lehet jobb, mint volt, de tévedtem. Most tökéletes lett. Köszönöm srácok, ezer hálám!! Ezen kívül alaposan átnézik a vasat, és ha találnak valamit amit cserélni kéne azt jelzik, és rád bízzák a döntést, hogy szeretnéd e, hogy cseréljék, vagy ne. Remélem megtaláltam azt a szervízt, ahová innentől járhatok, és csak ilyen pozitív dolgokkal fogok távozni :)
Zombor Nemes
Zombor Nemes
2022-03-02
Az R17-től rendeltem egy pár új gumit a motoromra, amit a Cribmotohoz szállítottak egyből, majd 4-5 munkanap múlva kaptam is időpontot a felszerelésére. Kicsit nehéz megtalálni a műhelyt, de a két szerelő azonnal fogadott, és profin felrakták a gumikat. Mindennel elégedett voltam, az ár kicsit húzós ugyan, de a munka korrekt.
Waller Zsolt
Waller Zsolt
2022-02-08
Már jártam néhány alkalommal itt, kisebb munkák miatt, eddig minden rendben volt. Remélem a mostani nagyon nagy szerviz után is mosolyogva távozom. Majd igyekszem megírni, amikor készen lesz a motorom.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél 10% kedvezményt kapni? Iratkozz fel most!

A feliratkozással elfogadod adavédelmi szabályzatunkat