A Bro Motors Kft. által üzemeltetett Cribmoto autó-, motor- és gumiszerviz már 2012 óta áll az autósok, motorosok szolgálatában. Vásárlóink elégedettségét mutatja, hogy munkáink döntő többségét visszatérő ügyfelek autói, motorjai teszik ki, és megbízhatóságunkról árulkodik az is, hogy szervizünk 4,4-es Google vevőelégedettségi értékeléssel büszkélkedhet. A tavalyi év valódi mérföldkő volt a vállalkozás történetében, ugyanis megkezdtük a BMW autók és motorkerékpárok garanciaidőn belüli és azon túli szervizelését is. Vagyis 2021-től a BMW-tulajdonosok – a két- és négykerekű jármű korától függetlenül – fordulhatnak hozzánk, legyen szó kötelező karbantartásról, javításról vagy sérült autó és motor helyreállításáról. Gyári technológiával, programmal, diagnosztikai eszközökkel és alkatrészekkel dolgozunk, így biztos lehetsz benne, hogy BMW-d a legjobb kezekben van nálunk.

BMW személyautók vásárlás előtti átvizsgálása akár külső helyszínen is!

Nem tudod, pontosan mit is kell átvizsgálni egy használtautón és főleg egy használt BMW-n? Milyen típushibák jellemzőek például az E46-ra, mire ügyelj egy VANOS (Variable NOckenwellenSteuerung – Változtatható bütyköstengely-vezérlés) erőforrással felszerelt kocsin? Hogyan találd meg a műanyag elemek alatt a korrodált, rozsdás részeket? Mi utal arra, hogy hamarosan cserélned kell a turbófeltöltőt vagy a kettőstömegű lendkereket? Nos, ehhez elengedhetetlen a típusismeret, hiszen minden autómárkára és -típusra más-más hibák jellemzőek. Spórolj meg sok-sok időt, pénzt, vesződséget, és vizsgáltasd át velünk kiszemelt BMW-det!

Felkészült szakembereink gyári diagnosztikai eszközökkel tüzetesen átvizsgálják a kiválasztott BMW-t, hogy még vásárlás előtt teljes képet kapj róla, pontosan mi szorul cserére a közeljövőben és 10-20 ezer kilométer múlva! Legyen szó helyszíni átvizsgálásról vagy műhelyünkben zajló állapotfelmérésről, ugyanazt az átfogó, hat elemből álló szolgáltatást kapja a vevő, aki ráadásul sokat spórolhat ezzel, hiszen feltárt hibákkal jobb alkupozícióba kerül és kedvezőbb áron veheti meg élete autóját.

Ha szeretnél többet megtudni a szolgáltatásról, töltsd ki az alábbi űrlapot, és munkatársaink hamarosan keresnek a részletekkel!

Jelentkezz be most vagy kérj információt a lenti űrlap kitöltésével!

Add meg járműved típusát, a probléma jellegét. Sürgős esetben érdemes megadnod telefonszámod, így vissza tudunk hívni.