Hívj minket: Hétfőtől -Péntekig 7:00-16:00-ig
  • Telefon

    +36 (30) 450 1608

  • Email

    info @ cribmoto.hu


BMW Z sorozat

A roadsterek a ’80-as évek végén tértek vissza a bajorok kínálatába. A 8000 darabos Z1 széria sikerein felbuzdulva a kilencvenes évek derekán dobták piacra a szintén nyitott, kétüléses Z3-at, amely ugyancsak népszerű roadster lett, így a sikerszéria folytatódott, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a kétezres évek elején bemutatkozó Z4 evolúciója napjainkban már a harmadik generációnál tart. A Z sorozat modelljeinek tervezésekor a sportos vezetési élmény elérése volt a legfőbb cél, így kiemelt hangsúlyt fektettek az autók súlypontjának alacsonyra helyezésére, a tömegközéppontosításra, a pontos kormányozhatóságra és a feszes, egyszersmind komfortos utazást szavatoló futóműre. 2000 és 2003 között, mindössze három évig, kis szériában készült az 5 literes, 8 hengeres motorral felszerelt nagytestvér Z8, de később feledésbe merült a típus, így napjainkban a kétüléses sportmodellkínálat a Z4 Roadsterre és a Z4 M40i 340 lóerős verziójára korlátozódik.

Tudtad?

A BMW roadsterek két nagysikerű James Bond filmben is szerepet kaptak. A kétüléses Z3 1995-ben a Aranyszem című moziban tűnt fel, s bár rövid szerep jutott neki a történetben, mégis szép megrendelési számokat generált a gyártónál. Két évvel később, 1997-ben mutatkozott be a Z07 tanulmányautó, mely az 1999-es év folyamán Z8 megjelöléssel sorozatgyártásba került, azonban a túlnyomó részt kézzel készített autóból csak 5703 darabot szereltek össze a müncheni üzemben. A sorozatgyártás első évében tűnt fel a formás kocsi a mozivásznon A világ nem elég című alkotásban.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Add meg járműved típusát, a probléma jellegét. Sürgős esetben érdemes megadnod telefonszámod, így vissza tudunk hívni.

Értékelésink

József Juhàsz
József Juhàsz
2022-07-06
Gyorsan meg oldották a felmerülő problémát!
Iliász Shweirif
Iliász Shweirif
2022-07-01
Nagyon korrekt, segítőkész csapat! Csak ajánlani tudom!
Tóth Károly
Tóth Károly
2022-05-30
Udvarias, hozzáértő szakemberek! 10 Pontos munka. Ajánlom!
Zoltán Faragó
Zoltán Faragó
2022-04-14
Maximálisan elégedett vagyok. Kedves fogadtatás,magas szintű hozzáértés.
Miklós Jancovius
Miklós Jancovius
2022-04-01
Bence egy megszállott. A szó jó értelmében. Valóban meg akarja oldani a javítás során felmerülő problémákat, és fontos, hogy te, mint ügyfél ne távozz tőle elégedetlenül. Korrekt ember. Tudom bátran ajánlani.
Zoltán Hajdú
Zoltán Hajdú
2022-03-18
Egy újabb stresszmentes szezonra felkészítés. BMW f700GS-em bíztam a Cribmotora, és Ismét érezhetően jobb motort kaptam vissza. A legjobb, hogy a mechanikai részeken kívül még a software frissítésre is megvannak az eszközök. Így egyben minden törődést megkapott egy helyen. Köszönöm mégegyszer!
Anita Gerédi (An1ta)
Anita Gerédi (An1ta)
2022-03-16
Kicsit aggódva vittem ide a motoromat, mert rengeteg szervízben megfordultam már a futár éveim alatt, de mindenhol vagy lehúzás van, vagy kontár munkát végeznek. Szerencsére hihetetlen pozitív csalódás ért, mert igaz, hogy nem lett kész 1 nap alatt a motorom, de cserébe egy olyan motort kaptam vissza ami TÉNYLEG sokkal jobb lett mint mikor odavittem, pedig nem volt különösebb problémája, néha fulladt picit gázadásra. (De nem emiatt vittem oda, hanem szelephézag ellenőrzés, vezlánc ellenőrzés , gumizás stb) Amikor átvettem , akkor elmondták, hogy találtak egy hibát, amit orvosoltak. Én azt hittem, hogy a motorom már nem lehet jobb, mint volt, de tévedtem. Most tökéletes lett. Köszönöm srácok, ezer hálám!! Ezen kívül alaposan átnézik a vasat, és ha találnak valamit amit cserélni kéne azt jelzik, és rád bízzák a döntést, hogy szeretnéd e, hogy cseréljék, vagy ne. Remélem megtaláltam azt a szervízt, ahová innentől járhatok, és csak ilyen pozitív dolgokkal fogok távozni :)
Zombor Nemes
Zombor Nemes
2022-03-02
Az R17-től rendeltem egy pár új gumit a motoromra, amit a Cribmotohoz szállítottak egyből, majd 4-5 munkanap múlva kaptam is időpontot a felszerelésére. Kicsit nehéz megtalálni a műhelyt, de a két szerelő azonnal fogadott, és profin felrakták a gumikat. Mindennel elégedett voltam, az ár kicsit húzós ugyan, de a munka korrekt.
Waller Zsolt
Waller Zsolt
2022-02-08
Már jártam néhány alkalommal itt, kisebb munkák miatt, eddig minden rendben volt. Remélem a mostani nagyon nagy szerviz után is mosolyogva távozom. Majd igyekszem megírni, amikor készen lesz a motorom.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél 10% kedvezményt kapni? Iratkozz fel most!

A feliratkozással elfogadod adavédelmi szabályzatunkat