Az időszakos szerviz kifejezés alatt elsősorban a gyártó által meghatározott szerviz időpontokat értjük. Ez vagy időhöz, vagy kilométerhez van kötve.

Azt, hogy mikor jön el a következő szerviz időpontja, azt a korszerű autók műszerfala időben jelzi számunkra. A régebbi típusok esetében a szervizkönyv nyújthat segítséget. Ha rendelkezel szervizkönyvvel, akkor munkafelvevő kollégánk azonnal látja, hogy az adott gépjármű mikor esett át utoljára szervizen és milyen problémával kezelték. Ismeretlen gépjármű előélet esetén az adott kilométeróra állás és állapot függvényében megállapítható, hogy mely szervizeket érdemes elvégezni az autón. Ha nincs szervizkönyved, akkor sem kell kétségbe esni, mivel szervizünk minden ügyfél számára munkalapot dokumentál, így a jövőben tervezhető a soron következő szerviz, melyről igény esetén emlékeztetőt és árajánlatot küldünk. Autó időszakos szerviz Célunk a prémium munkavégzésen felül, hogy ügyfeleinket egyéb kényelmi szolgáltatásokkal lássunk el, melyekért semmilyen költséget nem számolunk fel. Több olyan kritikus, mechanikai terület létezik az autón, amit időszakosan szervizelni kell, de nem is gondolunk rá. A biztonságos és hosszútávú használathoz elengedhetetlen az alábbiak időszerű cseréje.
  • Olaj, olajszűrő, légszűrő, pollenszűrő, üzemanyagszűrő
  • Fékfolyadék, fékcső
  • Vezérműszett, vízpumpa, hűtőfolyadék
  • Benzin üzemű motoroknak gyújtógyertya
Bár sokan felesleges kiadásként tekintenek rá, soha nem szabad elfelejteni, hogy egy megbízható szerviz számára a Te biztonságod a legfontosabb és ezt mindig szem előtt tartva hozza meg döntéseit, javaslatait.Szervizműhelyünk által javasolt olajcsere periódus 10.000-15.000km típusonként változhat. Olajcsere alkalmával az alábbi alkatrészeket cseréljük, továbbá szerelési segédanyagokat használunk fel.
  • A gyártói minősítésnek megfelelő motorolaj
  • Olajszűrő
  • Légszűrő
  • Pollenszűrő
  • Olajleeresztő tömítő alátét
  • Tisztító anyagok a szükséges felületek takarítására
Szakműhelyünk kollégái az olajcserén felül, a futóművet, a fékrendszert és a folyadékszinteket minden esetben ellenőrzik. Ha bármilyen kérdésed van, autó időszakos szervizzel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot munkatársunk áll szíves rendelkezésedre a +36 30 450 1608 telefonszámon, vagy online felületünkön keresztül. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az aktuális árakról kérlek érdeklődj szervizünkben!
Add meg járműved típusát, a probléma jellegét. Sürgős esetben érdemes megadnod telefonszámod, így vissza tudunk hívni.