Hívj minket: Hétfőtől -Péntekig 7:00-16:00-ig
  • Telefon

    +36 (30) 450 1608

  • Email

    info @ cribmoto.hu


A legendás BMW Motorrad R modellcsalád

Klasszikusok nyomában

A bajor motorgyár talán legszínesebb és legnépszerűbb termékcsoportja az R sorozat, melynek összes tagja a mindenki által ismert, kéthengeres boxermotor köré épül. E népes családban nemcsak az egyik legkedveltebb modell, az R 1200 GS vagy utódja, az R 1250 GS kapott helyet, hanem az R 1200/1250 R csupaszmotor, a nineT klasszikus roadsterek, valamint a K sorozat egykori dizájnját megidéző R 1250 RT túramotor. 

Az újgenerációs, 2018-tól forgalmazott R 1250-es modellek mindegyikében alkalmazott ShiftCam technológia nagyobb teljesítményt garantál az egész fordulatszám-tartományban, egyszersmind rugalmasabbá teszi a gépet ötezres fordulat alatt. Ráadásul a gyártó – a megnövelt hatékonyság és a nemkívánatos rezgések kiküszöbölése mellett – jóval szerényebb károsanyag-kibocsátást és üzemanyag-fogyasztást ért el az új fejlesztéssel. A 2020-as évtől klasszikus és időtlen dizájnnal színesítik tovább az R sorozat csúcsán az 1802 cm3-es R 18 cruiser modellek trónolnak, melyek mind műszaki, mind esztétikai szempontból a történelmi BMW motorkerékpárok hagyományait idézik.

Tudtad?

Vírushelyzet és gazdasági válság ide vagy oda, a BMW motorjai évről évre egyre kelendőbbek: a német gyártó 2021-ben 194 261 darabos értékesítésével megdöntötte saját, 2019-es, 175 162 darabos értékesítési csúcsát, amiben kimondottan nagy szerepe volt a boxereknek. Az R sorozat népszerűségét bizonyítja, hogy a 2021-es évben eladott gépek körülbelül fele volt boxermotor.


Kérdésed van? Írj nekünk!

Add meg járműved típusát, a probléma jellegét. Sürgős esetben érdemes megadnod telefonszámod, így vissza tudunk hívni.

Értékelésink

József Juhàsz
József Juhàsz
2022-07-06
Gyorsan meg oldották a felmerülő problémát!
Iliász Shweirif
Iliász Shweirif
2022-07-01
Nagyon korrekt, segítőkész csapat! Csak ajánlani tudom!
Tóth Károly
Tóth Károly
2022-05-30
Udvarias, hozzáértő szakemberek! 10 Pontos munka. Ajánlom!
Zoltán Faragó
Zoltán Faragó
2022-04-14
Maximálisan elégedett vagyok. Kedves fogadtatás,magas szintű hozzáértés.
Miklós Jancovius
Miklós Jancovius
2022-04-01
Bence egy megszállott. A szó jó értelmében. Valóban meg akarja oldani a javítás során felmerülő problémákat, és fontos, hogy te, mint ügyfél ne távozz tőle elégedetlenül. Korrekt ember. Tudom bátran ajánlani.
Zoltán Hajdú
Zoltán Hajdú
2022-03-18
Egy újabb stresszmentes szezonra felkészítés. BMW f700GS-em bíztam a Cribmotora, és Ismét érezhetően jobb motort kaptam vissza. A legjobb, hogy a mechanikai részeken kívül még a software frissítésre is megvannak az eszközök. Így egyben minden törődést megkapott egy helyen. Köszönöm mégegyszer!
Anita Gerédi (An1ta)
Anita Gerédi (An1ta)
2022-03-16
Kicsit aggódva vittem ide a motoromat, mert rengeteg szervízben megfordultam már a futár éveim alatt, de mindenhol vagy lehúzás van, vagy kontár munkát végeznek. Szerencsére hihetetlen pozitív csalódás ért, mert igaz, hogy nem lett kész 1 nap alatt a motorom, de cserébe egy olyan motort kaptam vissza ami TÉNYLEG sokkal jobb lett mint mikor odavittem, pedig nem volt különösebb problémája, néha fulladt picit gázadásra. (De nem emiatt vittem oda, hanem szelephézag ellenőrzés, vezlánc ellenőrzés , gumizás stb) Amikor átvettem , akkor elmondták, hogy találtak egy hibát, amit orvosoltak. Én azt hittem, hogy a motorom már nem lehet jobb, mint volt, de tévedtem. Most tökéletes lett. Köszönöm srácok, ezer hálám!! Ezen kívül alaposan átnézik a vasat, és ha találnak valamit amit cserélni kéne azt jelzik, és rád bízzák a döntést, hogy szeretnéd e, hogy cseréljék, vagy ne. Remélem megtaláltam azt a szervízt, ahová innentől járhatok, és csak ilyen pozitív dolgokkal fogok távozni :)
Zombor Nemes
Zombor Nemes
2022-03-02
Az R17-től rendeltem egy pár új gumit a motoromra, amit a Cribmotohoz szállítottak egyből, majd 4-5 munkanap múlva kaptam is időpontot a felszerelésére. Kicsit nehéz megtalálni a műhelyt, de a két szerelő azonnal fogadott, és profin felrakták a gumikat. Mindennel elégedett voltam, az ár kicsit húzós ugyan, de a munka korrekt.
Waller Zsolt
Waller Zsolt
2022-02-08
Már jártam néhány alkalommal itt, kisebb munkák miatt, eddig minden rendben volt. Remélem a mostani nagyon nagy szerviz után is mosolyogva távozom. Majd igyekszem megírni, amikor készen lesz a motorom.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél 10% kedvezményt kapni? Iratkozz fel most!

A feliratkozással elfogadod adavédelmi szabályzatunkat