Motorok műszaki vizsgáztatása

Hosszú órákon át tartó várakozás? Ügyintézés, szervezés és papírmunka? Kinek hiányoznak ezek az időrabló kis nyűgök?

Bízd ránk motorod műszaki vizsgáztatását, és mindent elintézünk, ami ahhoz kell, hogy a kétkerekű fenevad, műszaki érvényessége újabb 2 évvel meghosszabbodjon!

 

Miért érdemes a CRIBMOTO-ra bíznod a motorkerékpár műszaki vizsgáztatását?

  • Mert megbeszélés szerint akár azonnali vizsgáztatásra is lehetőség van (és általában amúgy is elég  1 nappal előre bejelentkezni).
  • Mert a műszaki vizsga előtt át is vizsgáljuk a motorod, így egy jó darabig még nagyobb biztonságban koptathatod majd az aszfaltot.

 

A motor vizsgáztatás menete a CRIBMOTO-nál

  • Első lépésben kérj időpontot a 06 70 419 5231 telefonszámon, vagy az online felületünkön keresztül! Hogyha ez nem elérhető akkor hívd a 06 30 450 1608-as telefonszámot.
  • Ezután a megbeszélt időre hozd be hozzánk a motorod – vagy, ha nincs épp időd rá, vagy esetleg épp külföldön tartózkodsz, akkor igénybe veheted ehhez motorszállítás szolgáltatásunkat is!
  • Vizsgáztatás előtt átvizsgáljuk, hogy minden műszaki követelménynek biztosan megfeleljen. Ellenőrizzük a féket, futóművet, és a világító, fényjelző berendezéseket. Ha valahol szükséges, akkor természetesen jól felszerelt műhelyünkben ki is javítjuk a hibákat.
  • Ezután a vasadat elvisszük egy vizsgabázisra, ahol megtörténik maga a műszaki vizsga. Ennek részeként felviszik a motor adatait a rendszerbe, majd lefotózzák. Ellenőrzik a világító és fényjelző berendezéseket, majd egy speciális fékpadon vizsgálják a fékerőt és a féktárcsa ovalitását.
  • Ezután a motorkerékpár műszaki érvényességét 2 évvel meg hosszabbítják. Nincs más hátra, mint hogy visszavisszük a műhelyünkbe. Ezt követően csak annyi a dolgod, hogy eljössz hozzánk a motorodért, és gyűröd vele tovább a kilométereket! Igény esetén külföldi okmányos motorkerékpárok teljes körű ügyintézését is ránk bízhatod! Így a műszaki vizsga mellett a honosítás és az átírás nyűgeitől is segítünk megszabadulni!

 

INFO: A négy évnél idősebb rendszámos motorkerékpárok műszaki érvényességét két évente kell meghosszabbítani.

 

Ha motor vizsgáztatásra, vagy külföldi okmányos motorok ügyintézésére van szükséged, hívj bennünket a 06-30-450-1608 telefonszámon, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot online felületünkön keresztül.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az aktuális árakról kérlek érdeklődj szervizünkben!