Hosszú órákon át tartó várakozás? Ügyintézés, szervezés és papírmunka? Kinek hiányoznak ezek az időrabló kis nyűgök?

Bízd ránk motorod műszaki vizsgáztatását, és mindent elintézünk, ami ahhoz kell, hogy a kétkerekű fenevad, műszaki érvényessége újabb 2 évvel meghosszabbodjon!

Miért érdemes a CRIBMOTO-ra bíznod a motorkerékpár műszaki vizsgáztatását?

  • Mert megbeszélés szerint akár azonnali vizsgáztatásra is lehetőség van (és általában amúgy is elég  1 nappal előre bejelentkezni).
  • Mert a műszaki vizsga előtt át is vizsgáljuk a motorod, így egy jó darabig még nagyobb biztonságban koptathatod majd az aszfaltot.

A motor vizsgáztatás menete a CRIBMOTO-nál

  • Első lépésben kérj időpontot a 06 30 450 1608-as telefonszámon.
  • Ezután a megbeszélt időre hozd be hozzánk a motorod – vagy, ha nincs épp időd rá, vagy esetleg épp külföldön tartózkodsz, akkor igénybe veheted ehhez motorszállítás szolgáltatásunkat is!
  • Vizsgáztatás előtt átvizsgáljuk, hogy minden műszaki követelménynek biztosan megfeleljen. Ellenőrizzük a féket, futóművet, és a világító, fényjelző berendezéseket. Ha valahol szükséges, akkor természetesen jól felszerelt műhelyünkben ki is javítjuk a hibákat.
  • Ezután a vasadat elvisszük egy vizsgabázisra, ahol megtörténik maga a műszaki vizsga. Ennek részeként felviszik a motor adatait a rendszerbe, majd lefotózzák. Ellenőrzik a világító és fényjelző berendezéseket, majd egy speciális fékpadon vizsgálják a fékerőt és a féktárcsa ovalitását.
  • Ezután a motorkerékpár műszaki érvényességét 2 évvel meg hosszabbítják. Nincs más hátra, mint hogy visszavisszük a műhelyünkbe. Ezt követően csak annyi a dolgod, hogy eljössz hozzánk a motorodért, és gyűröd vele tovább a kilométereket! Igény esetén külföldi okmányos motorkerékpárok teljes körű ügyintézését is ránk bízhatod! Így a műszaki vizsga mellett a honosítás és az átírás nyűgeitől is segítünk megszabadulni!

INFO: A négy évnél idősebb rendszámos motorkerékpárok műszaki érvényességét két évente kell meghosszabbítani.

Ha motor vizsgáztatásra, vagy külföldi okmányos motorok ügyintézésére van szükséged, hívj bennünket a 06-30-450-1608 telefonszámon, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot online felületünkön keresztül.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az aktuális árakról kérlek érdeklődj az alábbi űrlap segítségével. 

Add meg járműved típusát, a probléma jellegét. Sürgős esetben érdemes megadnod telefonszámod, így vissza tudunk hívni.