Hívj minket: Hétfőtől -Péntekig 7:00-16:00-ig
  • Telefon

    +36 (30) 450 1608

  • Email

    info @ cribmoto.hu


BMW Motorrad G sorozat

Belépő a BMW-zés világába

A BMW G sorozat modelljeinek mindegyike egyhengeres, és további közös jellemzőjük, hogy valamely nagyobb BMW modell kicsinyített verziójának tekinthetőek. Az Indiában gyártott kis roadster, a G 310 R a maga letisztult dizájnjával az S 1000 RR génjeit hordozza magában. Újdonsága abban rejlik, hogy ez az első, 500 cm3-nél kisebb kétkerekű BMW, ráadásul az első olyan BMW-motorkerékpár, melyet nem Európában gyártottak. 

Adventure verzió is készült a nagy GS-ek formatervének mintájára G 310 GS típusmegjelöléssel azok számára, akik szívesen elhagyják az aszfaltozott utakat némi terepezés kedvéért. Hozzá hasonló belépőszintű motornak szánta a gyártó anno a G 650 GS-t, ami csökkentett teljesítményű változatban is elérhető a használtpiacon 25 kW (34 LE) teljesítménnyel, megcélozva az A2-es jogosítvánnyal rendelkező közönséget. Ez a karcsú enduró minőségben, felszereltségben és kényelemben is kiemelkedik riválisai közül, hiszen viszonylag kis tömegével, szerény ülésmagasságával széles körben elérhetővé teszi a GS-ezés élményét.

Tudtad?

A 2015 év végén bemutatott, első szériás G 310 R modellek Indiában, a TVS Motor Companynál készültek. Noha 2016-ban szerették volna megkezdeni a típus európai forgalmazását, ez végül egy évet csúszott, és pár éven belül kétszer is visszahívták a motorokat garanciális javításokra. Hasonlóan jártak a G 310 GS tulajdonosok is, nekik szintén szembe kellett nézniük a már említett visszahívásokkal – amennyiben használtan szeretnél ilyen motort venni, feltétlenül ellenőriztesd, hogy átesett-e az ingyenes javításokon!


Kérdésed van? Írj nekünk!

Add meg járműved típusát, a probléma jellegét. Sürgős esetben érdemes megadnod telefonszámod, így vissza tudunk hívni.

Értékelésink

József Juhàsz
József Juhàsz
2022-07-06
Gyorsan meg oldották a felmerülő problémát!
Iliász Shweirif
Iliász Shweirif
2022-07-01
Nagyon korrekt, segítőkész csapat! Csak ajánlani tudom!
Tóth Károly
Tóth Károly
2022-05-30
Udvarias, hozzáértő szakemberek! 10 Pontos munka. Ajánlom!
Zoltán Faragó
Zoltán Faragó
2022-04-14
Maximálisan elégedett vagyok. Kedves fogadtatás,magas szintű hozzáértés.
Miklós Jancovius
Miklós Jancovius
2022-04-01
Bence egy megszállott. A szó jó értelmében. Valóban meg akarja oldani a javítás során felmerülő problémákat, és fontos, hogy te, mint ügyfél ne távozz tőle elégedetlenül. Korrekt ember. Tudom bátran ajánlani.
Zoltán Hajdú
Zoltán Hajdú
2022-03-18
Egy újabb stresszmentes szezonra felkészítés. BMW f700GS-em bíztam a Cribmotora, és Ismét érezhetően jobb motort kaptam vissza. A legjobb, hogy a mechanikai részeken kívül még a software frissítésre is megvannak az eszközök. Így egyben minden törődést megkapott egy helyen. Köszönöm mégegyszer!
Anita Gerédi (An1ta)
Anita Gerédi (An1ta)
2022-03-16
Kicsit aggódva vittem ide a motoromat, mert rengeteg szervízben megfordultam már a futár éveim alatt, de mindenhol vagy lehúzás van, vagy kontár munkát végeznek. Szerencsére hihetetlen pozitív csalódás ért, mert igaz, hogy nem lett kész 1 nap alatt a motorom, de cserébe egy olyan motort kaptam vissza ami TÉNYLEG sokkal jobb lett mint mikor odavittem, pedig nem volt különösebb problémája, néha fulladt picit gázadásra. (De nem emiatt vittem oda, hanem szelephézag ellenőrzés, vezlánc ellenőrzés , gumizás stb) Amikor átvettem , akkor elmondták, hogy találtak egy hibát, amit orvosoltak. Én azt hittem, hogy a motorom már nem lehet jobb, mint volt, de tévedtem. Most tökéletes lett. Köszönöm srácok, ezer hálám!! Ezen kívül alaposan átnézik a vasat, és ha találnak valamit amit cserélni kéne azt jelzik, és rád bízzák a döntést, hogy szeretnéd e, hogy cseréljék, vagy ne. Remélem megtaláltam azt a szervízt, ahová innentől járhatok, és csak ilyen pozitív dolgokkal fogok távozni :)
Zombor Nemes
Zombor Nemes
2022-03-02
Az R17-től rendeltem egy pár új gumit a motoromra, amit a Cribmotohoz szállítottak egyből, majd 4-5 munkanap múlva kaptam is időpontot a felszerelésére. Kicsit nehéz megtalálni a műhelyt, de a két szerelő azonnal fogadott, és profin felrakták a gumikat. Mindennel elégedett voltam, az ár kicsit húzós ugyan, de a munka korrekt.
Waller Zsolt
Waller Zsolt
2022-02-08
Már jártam néhány alkalommal itt, kisebb munkák miatt, eddig minden rendben volt. Remélem a mostani nagyon nagy szerviz után is mosolyogva távozom. Majd igyekszem megírni, amikor készen lesz a motorom.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél 10% kedvezményt kapni? Iratkozz fel most!

A feliratkozással elfogadod adavédelmi szabályzatunkat