Hívj minket: Hétfőtől -Péntekig 7:00-16:00-ig
  • Telefon

    +36 (30) 450 1608

  • Email

    info @ cribmoto.hu


BMW Motorrad C modellcsalád

A városi közlekedés ászai

A BMW Motorrad 2011-ben hozta létre új, elsősorban városi közlekedésre szánt modellcsaládját, a C szériát, amikor a C 600 Sport és a C 650 GT debütált a prémium kategóriájú nagyrobogók osztályában. Ezeket követte 2017-ben a C 400 X, majd 2018-ben a C 400 GT a középkategóriás robogók szegmensében. A Sport és X kivitelek a sportos és dinamikus vezetési stílusú közlekedőknek, míg a GT verziók a kényelmet és a túrázást preferáló pilótáknak készülnek. 2021-ben debütált az A1-es jogosítvánnyal is vezethető, formabontó megjelenésű CE 04, mely a sorozat legújabb és leginnovatívabb, teljesen elektromos hajtású tagja. Az ezeket a járműveket jellemző szögletes dizájn dinamikát sugároz, amit lehet szeretni vagy sem, egy azonban biztos, egy ilyen robogó nyergében biztosan nem maradunk észrevétlenek.

Tudtad?

A sorozat legelső tagja az 1999 és 2002 között gyártott C1 125, majd őt követte a C1 200. Mindkét modell esetében az autóknál már jól ismert biztonsági és kényelmi felszereléseket (stabil utascella biztonsági övvel és hatékony ütközésvédelem) ötvözték a kétkerekűek előnyeivel. Habár a biztonsági öv és a tető nem aratott osztatlan sikert a vásárlók körében, formabontó megjelenésének köszönhetően így is kialakult egy lelkes C1-rajongói közösség, melynek tagjai máig bolondulnak a formabontó gépért. Mi több, gyakorlatilag a kabinos robogók ikonja lett, és aki nem vezette, csak látta az utakon, annak is örökre az emlékezetébe ivódott a tetővel ellátott „pápamobil”.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Add meg járműved típusát, a probléma jellegét. Sürgős esetben érdemes megadnod telefonszámod, így vissza tudunk hívni.

Értékelésink

József Juhàsz
József Juhàsz
2022-07-06
Gyorsan meg oldották a felmerülő problémát!
Iliász Shweirif
Iliász Shweirif
2022-07-01
Nagyon korrekt, segítőkész csapat! Csak ajánlani tudom!
Tóth Károly
Tóth Károly
2022-05-30
Udvarias, hozzáértő szakemberek! 10 Pontos munka. Ajánlom!
Zoltán Faragó
Zoltán Faragó
2022-04-14
Maximálisan elégedett vagyok. Kedves fogadtatás,magas szintű hozzáértés.
Miklós Jancovius
Miklós Jancovius
2022-04-01
Bence egy megszállott. A szó jó értelmében. Valóban meg akarja oldani a javítás során felmerülő problémákat, és fontos, hogy te, mint ügyfél ne távozz tőle elégedetlenül. Korrekt ember. Tudom bátran ajánlani.
Zoltán Hajdú
Zoltán Hajdú
2022-03-18
Egy újabb stresszmentes szezonra felkészítés. BMW f700GS-em bíztam a Cribmotora, és Ismét érezhetően jobb motort kaptam vissza. A legjobb, hogy a mechanikai részeken kívül még a software frissítésre is megvannak az eszközök. Így egyben minden törődést megkapott egy helyen. Köszönöm mégegyszer!
Anita Gerédi (An1ta)
Anita Gerédi (An1ta)
2022-03-16
Kicsit aggódva vittem ide a motoromat, mert rengeteg szervízben megfordultam már a futár éveim alatt, de mindenhol vagy lehúzás van, vagy kontár munkát végeznek. Szerencsére hihetetlen pozitív csalódás ért, mert igaz, hogy nem lett kész 1 nap alatt a motorom, de cserébe egy olyan motort kaptam vissza ami TÉNYLEG sokkal jobb lett mint mikor odavittem, pedig nem volt különösebb problémája, néha fulladt picit gázadásra. (De nem emiatt vittem oda, hanem szelephézag ellenőrzés, vezlánc ellenőrzés , gumizás stb) Amikor átvettem , akkor elmondták, hogy találtak egy hibát, amit orvosoltak. Én azt hittem, hogy a motorom már nem lehet jobb, mint volt, de tévedtem. Most tökéletes lett. Köszönöm srácok, ezer hálám!! Ezen kívül alaposan átnézik a vasat, és ha találnak valamit amit cserélni kéne azt jelzik, és rád bízzák a döntést, hogy szeretnéd e, hogy cseréljék, vagy ne. Remélem megtaláltam azt a szervízt, ahová innentől járhatok, és csak ilyen pozitív dolgokkal fogok távozni :)
Zombor Nemes
Zombor Nemes
2022-03-02
Az R17-től rendeltem egy pár új gumit a motoromra, amit a Cribmotohoz szállítottak egyből, majd 4-5 munkanap múlva kaptam is időpontot a felszerelésére. Kicsit nehéz megtalálni a műhelyt, de a két szerelő azonnal fogadott, és profin felrakták a gumikat. Mindennel elégedett voltam, az ár kicsit húzós ugyan, de a munka korrekt.
Waller Zsolt
Waller Zsolt
2022-02-08
Már jártam néhány alkalommal itt, kisebb munkák miatt, eddig minden rendben volt. Remélem a mostani nagyon nagy szerviz után is mosolyogva távozom. Majd igyekszem megírni, amikor készen lesz a motorom.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél 10% kedvezményt kapni? Iratkozz fel most!

A feliratkozással elfogadod adavédelmi szabályzatunkat