Hívj minket: Hétfőtől -Péntekig 7:00-16:00-ig
  • Telefon

    +36 (30) 450 1608

  • Email

    info @ cribmoto.hu

„Hozom-viszem” szolgáltatás

Nem szeretnél egy nap szabadságot beáldozni szervízre/műszaki vizsgáztatásra? Rossz időben nem szeretnél szervízbe motorozni? 

Pest megyében, általad megadott helyen és időpontban átvesszük motorod vagy autód. Előzetes ajánlatot készítünk, majd pontosítjuk a feladatokat és a költségeket átvizsgálás után. 

Az elvégzett javítás, karbantartás végeztével vissza is szállítjuk járműved a kijelölt helyre. Így motorod vagy autód időben, szakszerűen szervizelten kapod vissza, várakozás vagy elvesztett idő nélkül.

Motormentés

Jellemzően műszaki hiba vagy baleset esetén van szükség motormentésre. Jól fel van adva a lecke, amikor például szegény motorod az út szélén fekszik sérülten, és hirtelen ki kell találnod, miként is oldd meg a problémát… Tisztában vagyunk vele, hogy az ilyen - nem várt - helyzetek mekkora stresszforrást jelenthetnek, ezért igyekszünk minél hatékonyabban, egyszersmind gyorsabban segíteni. Csak hívj, és akár azonnal indulunk a motorodért, majd szervizünkbe szállítjuk a sérült gépet.

Motorszállítás

Külföldön dolgozol, netán el vagy havazva, és nem érsz rá behozni a motort túra előtti felkészítésre, vizsgára? Állunk rendelkezésedre, sőt akkor is, ha téli szervizszolgáltatásunkat veszed igénybe – ősztől tavaszig is vállaljuk a szállítást. A motormentés és –szállítás feltétele, hogy a gépet a címedről, illetve a baleset helyszínéről műhelyünkbe szállítjuk.

AUTÓ MŰSZAKI VIZSGÁZTATÁS ​

Új autónál négyéves korig érvényes a műszaki vizsga, majd kétévente esedékes a felülvizsgálás.
Állapotfelmérő elővizsgálattal segítünk felkészíteni gépjárműved a műszaki vizsgára![/

Motorkerékpár MŰSZAKI VIZSGÁZTATÁS

Hosszú órákon át tartó várakozás? Ügyintézés, szervezés és papírmunka? Kinek hiányoznak az időrabló nyűgök?! Bízd ránk motorod műszaki vizsgáztatását, és mindent elintézünk felkészítéstől a vizsgáig, neked pedig újabb két évig nem lesz gondod vele.

Írj nekünk!

Add meg járműved típusát, a probléma jellegét. Sürgős esetben érdemes megadnod telefonszámod, így vissza tudunk hívni.

Értékelésink

József Juhàsz
József Juhàsz
2022-07-06
Gyorsan meg oldották a felmerülő problémát!
Iliász Shweirif
Iliász Shweirif
2022-07-01
Nagyon korrekt, segítőkész csapat! Csak ajánlani tudom!
Tóth Károly
Tóth Károly
2022-05-30
Udvarias, hozzáértő szakemberek! 10 Pontos munka. Ajánlom!
Zoltán Faragó
Zoltán Faragó
2022-04-14
Maximálisan elégedett vagyok. Kedves fogadtatás,magas szintű hozzáértés.
Miklós Jancovius
Miklós Jancovius
2022-04-01
Bence egy megszállott. A szó jó értelmében. Valóban meg akarja oldani a javítás során felmerülő problémákat, és fontos, hogy te, mint ügyfél ne távozz tőle elégedetlenül. Korrekt ember. Tudom bátran ajánlani.
Zoltán Hajdú
Zoltán Hajdú
2022-03-18
Egy újabb stresszmentes szezonra felkészítés. BMW f700GS-em bíztam a Cribmotora, és Ismét érezhetően jobb motort kaptam vissza. A legjobb, hogy a mechanikai részeken kívül még a software frissítésre is megvannak az eszközök. Így egyben minden törődést megkapott egy helyen. Köszönöm mégegyszer!
Anita Gerédi (An1ta)
Anita Gerédi (An1ta)
2022-03-16
Kicsit aggódva vittem ide a motoromat, mert rengeteg szervízben megfordultam már a futár éveim alatt, de mindenhol vagy lehúzás van, vagy kontár munkát végeznek. Szerencsére hihetetlen pozitív csalódás ért, mert igaz, hogy nem lett kész 1 nap alatt a motorom, de cserébe egy olyan motort kaptam vissza ami TÉNYLEG sokkal jobb lett mint mikor odavittem, pedig nem volt különösebb problémája, néha fulladt picit gázadásra. (De nem emiatt vittem oda, hanem szelephézag ellenőrzés, vezlánc ellenőrzés , gumizás stb) Amikor átvettem , akkor elmondták, hogy találtak egy hibát, amit orvosoltak. Én azt hittem, hogy a motorom már nem lehet jobb, mint volt, de tévedtem. Most tökéletes lett. Köszönöm srácok, ezer hálám!! Ezen kívül alaposan átnézik a vasat, és ha találnak valamit amit cserélni kéne azt jelzik, és rád bízzák a döntést, hogy szeretnéd e, hogy cseréljék, vagy ne. Remélem megtaláltam azt a szervízt, ahová innentől járhatok, és csak ilyen pozitív dolgokkal fogok távozni :)
Zombor Nemes
Zombor Nemes
2022-03-02
Az R17-től rendeltem egy pár új gumit a motoromra, amit a Cribmotohoz szállítottak egyből, majd 4-5 munkanap múlva kaptam is időpontot a felszerelésére. Kicsit nehéz megtalálni a műhelyt, de a két szerelő azonnal fogadott, és profin felrakták a gumikat. Mindennel elégedett voltam, az ár kicsit húzós ugyan, de a munka korrekt.
Waller Zsolt
Waller Zsolt
2022-02-08
Már jártam néhány alkalommal itt, kisebb munkák miatt, eddig minden rendben volt. Remélem a mostani nagyon nagy szerviz után is mosolyogva távozom. Majd igyekszem megírni, amikor készen lesz a motorom.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél 10% kedvezményt kapni? Iratkozz fel most!

A feliratkozással elfogadod adavédelmi szabályzatunkat