Hívj minket: Hétfőtől -Péntekig 7:00-16:00-ig
  • Telefon

    +36 (30) 450 1608

  • Email

    info @ cribmoto.hu


BMW 6-os sorozat

1976 óta a BMW 6-os sorozatának tagjai a luxuskupék meghatározó képviselői. Az első modell a korának leggyorsabb kupéi közé tartozott, műszaki megoldásai által pedig kidomborodtak sportos karakterei. A kétezres évek elejétől a modellcsalád megújult, melynek során nem csak a kupé külseje változott meg gyökeresen, hanem piacra dobták az újszerű Cabrio változatot is. A többi sorozatra is jellemző formák, mint a nyújtott arányok, a széles sziluett magabiztosságot sugároz. A tengelyek közötti csaknem 50-50 százalékos súlyelosztás, az erős motorok és a belső tér kényelme megalapozta a gyártó harmadik generációval kapcsolatos terveit, miszerint a 2011-es generációváltásra a 6-os széria Gran Coupéja a Mercedes CLS vagy az Audi A7 méltó kihívója legyen. A három karosszériaváltozat 2018-ig volt elérhető, amikor is a kupé és a kabrió szintet lépve a 8-as sorozatban született újjá, az 5-ös sorozatból előre lépő Gran Tourismo pedig itt, a 6-os szériában folytatja pályáját. A legújabb GT elsőosztályú utazási kényelmet, luxusszintű belső térkínálatot és sportos eleganciát képvisel.Tudtad?

A BMW az 1960-as években megjelent luxuskategóriás kupéjait és limuzinjait a ’70-es évek derekán sorra lecserélte azok fejlettebb utódaira, a nagy, 6-os sorozatú kupékra (630CS és 633CSi). A BMW 6-os sorozat legsikeresebb modellje, a 635CSi 1978-ban jelent meg, és 11 év után, csak 1989 áprilisában álltak le a gyártásával, mely idő alatt összesen 45 213 darabot szereltek össze. Ez a modell a motorsportban is sikeres volt: a Schnitzer Motorsport csapat 1985-ben és 1986-ban egy 633CSi modellel nyerte meg a híres Spa 24 órás versenyt.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Add meg járműved típusát, a probléma jellegét. Sürgős esetben érdemes megadnod telefonszámod, így vissza tudunk hívni.

Értékelésink

József Juhàsz
József Juhàsz
2022-07-06
Gyorsan meg oldották a felmerülő problémát!
Iliász Shweirif
Iliász Shweirif
2022-07-01
Nagyon korrekt, segítőkész csapat! Csak ajánlani tudom!
Tóth Károly
Tóth Károly
2022-05-30
Udvarias, hozzáértő szakemberek! 10 Pontos munka. Ajánlom!
Zoltán Faragó
Zoltán Faragó
2022-04-14
Maximálisan elégedett vagyok. Kedves fogadtatás,magas szintű hozzáértés.
Miklós Jancovius
Miklós Jancovius
2022-04-01
Bence egy megszállott. A szó jó értelmében. Valóban meg akarja oldani a javítás során felmerülő problémákat, és fontos, hogy te, mint ügyfél ne távozz tőle elégedetlenül. Korrekt ember. Tudom bátran ajánlani.
Zoltán Hajdú
Zoltán Hajdú
2022-03-18
Egy újabb stresszmentes szezonra felkészítés. BMW f700GS-em bíztam a Cribmotora, és Ismét érezhetően jobb motort kaptam vissza. A legjobb, hogy a mechanikai részeken kívül még a software frissítésre is megvannak az eszközök. Így egyben minden törődést megkapott egy helyen. Köszönöm mégegyszer!
Anita Gerédi (An1ta)
Anita Gerédi (An1ta)
2022-03-16
Kicsit aggódva vittem ide a motoromat, mert rengeteg szervízben megfordultam már a futár éveim alatt, de mindenhol vagy lehúzás van, vagy kontár munkát végeznek. Szerencsére hihetetlen pozitív csalódás ért, mert igaz, hogy nem lett kész 1 nap alatt a motorom, de cserébe egy olyan motort kaptam vissza ami TÉNYLEG sokkal jobb lett mint mikor odavittem, pedig nem volt különösebb problémája, néha fulladt picit gázadásra. (De nem emiatt vittem oda, hanem szelephézag ellenőrzés, vezlánc ellenőrzés , gumizás stb) Amikor átvettem , akkor elmondták, hogy találtak egy hibát, amit orvosoltak. Én azt hittem, hogy a motorom már nem lehet jobb, mint volt, de tévedtem. Most tökéletes lett. Köszönöm srácok, ezer hálám!! Ezen kívül alaposan átnézik a vasat, és ha találnak valamit amit cserélni kéne azt jelzik, és rád bízzák a döntést, hogy szeretnéd e, hogy cseréljék, vagy ne. Remélem megtaláltam azt a szervízt, ahová innentől járhatok, és csak ilyen pozitív dolgokkal fogok távozni :)
Zombor Nemes
Zombor Nemes
2022-03-02
Az R17-től rendeltem egy pár új gumit a motoromra, amit a Cribmotohoz szállítottak egyből, majd 4-5 munkanap múlva kaptam is időpontot a felszerelésére. Kicsit nehéz megtalálni a műhelyt, de a két szerelő azonnal fogadott, és profin felrakták a gumikat. Mindennel elégedett voltam, az ár kicsit húzós ugyan, de a munka korrekt.
Waller Zsolt
Waller Zsolt
2022-02-08
Már jártam néhány alkalommal itt, kisebb munkák miatt, eddig minden rendben volt. Remélem a mostani nagyon nagy szerviz után is mosolyogva távozom. Majd igyekszem megírni, amikor készen lesz a motorom.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél 10% kedvezményt kapni? Iratkozz fel most!

A feliratkozással elfogadod adavédelmi szabályzatunkat