A SZOLGÁLTATÁS ÁTMENETILEG SZÜNETEL!

Motormentés és motorszállítás Budapesten és vidéken 8-20 óráig

Két keréken utazni az igazi, de vannak olyan helyzetek, amikor arra van szükséged, hogy a motorkerékpárod valaki záros határidőn belül elszállítsa A-ból B-be…

Ilyenkor jön jól a CRIBMOTO motormentés és motorszállítás szolgáltatása. Gyorsan, pontosan, és nagy biztonsággal szállítjuk a motorod a szervizünkbe – vagy ahová kéred.

Milyen tipikus helyzetekben lehet szükséged a motor mentés-szállítás szolgáltatásra?

 •  Motormentés:
  Jellemzően meghibásodás, vagy baleset esetén van szükség motormentésre. Jól fel van adva a lecke, amikor például a motorkerékpárod az út szélén fekszik kissé összetörve, és hirtelen ki kell találnod, hogy hogyan is oldd meg ezt a problémát…
  Tisztában vagyunk vele, hogy ezek a nem várt helyzetek mekkora stresszforrást jelenthetnek, és minden tervet újra kell írni miattuk. Így, ha motormentésre van szükséged, akár azonnal el tudunk indulni, és a szervizbe szállítjuk a motorkerékpárt.
 •  Motorszállítás:
  Motorszállításra is több ok miatt lehet szükséged. Például ha valami miatt nem érsz rá egy hosszabb motoros túra előtt elhozni hozzánk átvizsgálásra a motorkerékpárod, akkor a járgány szállítását is szívesen megoldjuk.
  Abban az esetben is szükséged lehet rá, ha új robogót, vagy motorkerékpárt vásárolsz, viszont a körülmények nem adottak ahhoz, hogy házhoz szállítsd. Az is előfordulhat, hogy motorozás közben utolér egy nagyon durva vihar, és biztonságosabbnak érzed, ha inkább motorszállítást kérsz. Más szervizeknek és motorkereskedéseknek is szívesen segítünk a szállításban!

A CRIBOMOTO motor mentés-szállítás előnyei

 • Nálunk elsőszámú a motorkerékpárod biztonsága. Így a motormentést és szállítást olyan zárt kisteherautóval végezzük, melyben biztonságos kötéspontok találhatók.
 • Tapasztalt sofőr szállítja a motorkerékpárod, ez is hozzájárul ahhoz, hogy járgányod a lehető legbiztosabb kezekben legyen.
 • Te is velünk utazhatsz motormentés és szállítás közben.
 • Több motor szállítása esetén kedvezményt biztosítunk!
 • Korrekt, előre tervezhető árakkal dolgozunk.

A CRIBMOTO motor mentés-szállítás szolgáltatásának díjszabása

A fenti árak abban az esetben érvényesek, ha szervizünkbe szállíttatod motorod és az esetleges hibát mi javítjuk.

Ha bárhová máshová szeretnéd szállíttatni a motorod, akkor pedig az alábbi árak érvényesek:

A CRIBMOTO motor mentés-szállítás szolgáltatását hétfőtől péntekig 8:00 és 20:00 óra között veheted igénybe.

Ha motormentésre, vagy motorszállításra van szükséged, hívj bennünket a 06-30-450-1608 telefonszámon, vagy (ha nem SOS a helyzet) vedd fel velünk a kapcsolatot online felületünkön.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az aktuális árakról kérlek érdeklődj az alábbi űrlapon. 

Add meg járműved típusát, a probléma jellegét. Sürgős esetben érdemes megadnod telefonszámod, így vissza tudunk hívni.