Hívj minket: Hétfőtől -Péntekig 7:00-16:00-ig
  • Telefon

    +36 (30) 450 1608

  • Email

    info @ cribmoto.hu


BMW 1-es sorozat

A BMW 1-es sorozata 2004-ben lépett színre, mégpedig a BMW 3 Compact méltó utódjaként. A kompakt kategóriában az elsőgenerációs 1-es modellek büszkélkedhettek a legnagyobb tengelytávval, ami remek helykínálattal fejelte meg a hátsókerékhajtás nyújtotta sportos menettulajdonságokat. A 2011-es, majd a 2019-es modellfrissítés során a gyártó fokozatosan emelte a járművek műszaki színvonalát és több opcionálisan választható vezetéssegítő rendszert is elérhetővé tett a vásárlói számára, mint például a parkolóasszisztens vagy az adaptív kanyarfények, mindamellett, hogy az újdonságok látványosabb orr-részt és összességében progresszívabb külsőt kaptak. Akinek pedig kevés az alapmodellek harmonikus súlyelosztása, magas műszaki színvonala és felejthetetlen vezetési élményre vágyik, az választhatja a 2021-es év újdonságát az M135i xDrive modellt, Steptronic Sport sebességváltóval, M Sport futóművel és fékkel.

Tudtad?

A német autóklub, az ADAC minden évben elkészíti és közzéteszi a legnépszerűbb autók megbízhatósági rangsorát. Az adatokat a segélyhívásokat követő mentések során gyűjtik, elemzik és éves jelentés formájában teszik közzé. Az adatbázisba minden olyan meghibásodás bekerül, amely megakadályozza, hogy a jármű tovább közlekedjen, kivéve a vezető hibájára visszavezethető defektet vagy a kifogyott üzemanyag miatt lerobbanást. Az összesítésben minden olyan 3 és 10 év közötti életkorú modell szerepel, melyből legalább 10 000 darabot regisztráltak Németországban. A BMW 1-es sorozat modelljei – az ADAC 2020-ra vonatkozó statisztikái alapján – messze az átlag felett végeztek – a szakemberek szerint az alsó-középkategória legmegbízhatóbb autói közé tartoznak.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Add meg járműved típusát, a probléma jellegét. Sürgős esetben érdemes megadnod telefonszámod, így vissza tudunk hívni.

Értékelésink

József Juhàsz
József Juhàsz
2022-07-06
Gyorsan meg oldották a felmerülő problémát!
Iliász Shweirif
Iliász Shweirif
2022-07-01
Nagyon korrekt, segítőkész csapat! Csak ajánlani tudom!
Tóth Károly
Tóth Károly
2022-05-30
Udvarias, hozzáértő szakemberek! 10 Pontos munka. Ajánlom!
Zoltán Faragó
Zoltán Faragó
2022-04-14
Maximálisan elégedett vagyok. Kedves fogadtatás,magas szintű hozzáértés.
Miklós Jancovius
Miklós Jancovius
2022-04-01
Bence egy megszállott. A szó jó értelmében. Valóban meg akarja oldani a javítás során felmerülő problémákat, és fontos, hogy te, mint ügyfél ne távozz tőle elégedetlenül. Korrekt ember. Tudom bátran ajánlani.
Zoltán Hajdú
Zoltán Hajdú
2022-03-18
Egy újabb stresszmentes szezonra felkészítés. BMW f700GS-em bíztam a Cribmotora, és Ismét érezhetően jobb motort kaptam vissza. A legjobb, hogy a mechanikai részeken kívül még a software frissítésre is megvannak az eszközök. Így egyben minden törődést megkapott egy helyen. Köszönöm mégegyszer!
Anita Gerédi (An1ta)
Anita Gerédi (An1ta)
2022-03-16
Kicsit aggódva vittem ide a motoromat, mert rengeteg szervízben megfordultam már a futár éveim alatt, de mindenhol vagy lehúzás van, vagy kontár munkát végeznek. Szerencsére hihetetlen pozitív csalódás ért, mert igaz, hogy nem lett kész 1 nap alatt a motorom, de cserébe egy olyan motort kaptam vissza ami TÉNYLEG sokkal jobb lett mint mikor odavittem, pedig nem volt különösebb problémája, néha fulladt picit gázadásra. (De nem emiatt vittem oda, hanem szelephézag ellenőrzés, vezlánc ellenőrzés , gumizás stb) Amikor átvettem , akkor elmondták, hogy találtak egy hibát, amit orvosoltak. Én azt hittem, hogy a motorom már nem lehet jobb, mint volt, de tévedtem. Most tökéletes lett. Köszönöm srácok, ezer hálám!! Ezen kívül alaposan átnézik a vasat, és ha találnak valamit amit cserélni kéne azt jelzik, és rád bízzák a döntést, hogy szeretnéd e, hogy cseréljék, vagy ne. Remélem megtaláltam azt a szervízt, ahová innentől járhatok, és csak ilyen pozitív dolgokkal fogok távozni :)
Zombor Nemes
Zombor Nemes
2022-03-02
Az R17-től rendeltem egy pár új gumit a motoromra, amit a Cribmotohoz szállítottak egyből, majd 4-5 munkanap múlva kaptam is időpontot a felszerelésére. Kicsit nehéz megtalálni a műhelyt, de a két szerelő azonnal fogadott, és profin felrakták a gumikat. Mindennel elégedett voltam, az ár kicsit húzós ugyan, de a munka korrekt.
Waller Zsolt
Waller Zsolt
2022-02-08
Már jártam néhány alkalommal itt, kisebb munkák miatt, eddig minden rendben volt. Remélem a mostani nagyon nagy szerviz után is mosolyogva távozom. Majd igyekszem megírni, amikor készen lesz a motorom.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél 10% kedvezményt kapni? Iratkozz fel most!

A feliratkozással elfogadod adavédelmi szabályzatunkat