Hívj minket: Hétfőtől -Péntekig 7:00-16:00-ig
  • Telefon

    +36 (30) 450 1608

  • Email

    info @ cribmoto.hu

 Újabb ingyenes vezetéstechnikai tréningek Magyarországon!

Újabb ingyenes vezetéstechnikai tréningek Magyarországon!

Ha nincs időd vagy pénzed a többnapos, néhány tízezer forintba kerülő tréningekre, de szeretnél jobb motorossá válni, akkor ezt neked találták ki: a MOTaMOT alapítvány idén is megszervezi díjmentes vezetéstechnikai tréningjeit, melyekre csak regisztrálnod kell.

A részvétel regisztrációhoz kötött, de természetesen ezúttal is ingyenes

A tevékeny csapat már sokszor bizonyította, hogy kész tenni a motorosokért: tavaly például hat alkalommal, az ország három pontján tartott ingyenes képzéseket a motorosoknak. A nagy sikeren felbuzdulva úgy döntöttek, idén is megszervezik a motorosok biztonságát szolgáló oktatásokat – jelentették be Facebook-oldalunkon.

Ingyenes vezetéstechnikai tréning motorosoknak

– Motoros Barátaink! Elkezdtük szervezni a 2022-es, ingyenes tréningjeinket! Hamarosan felkerülnek a helyszínek és a dátumok a honlapunkra – írták Facebook-oldalukon.

Mivel az időpontok rendszerint gyorsan betelnek, érdemes sűrűn ellátogatni a honlapjukra, illetve aki feliratkozik a hírlevelükre – ezt itt teheti meg –, az elsők között értesül majd a helyszínekről és időpontokról.

Ismerve az alapítvány felkészült oktatóit, mindenkinek csak ajánlani tudjuk a képzéseket, hiszen utána magabiztosabban ülhetsz nyeregbe és még jobban élvezed majd a motorozást.