Hívj minket: Hétfőtől -Péntekig 7:00-16:00-ig
 • Telefon

  +36 (30) 450 1608

 • Email

  info @ cribmoto.hu

Vásárlás előtti átvizsgálás

Szeretnél pontosan tisztában lenni saját géped vagy a kiszemelt motorkerékpár vagy autód  állapotával?

Pest megyében általad megjelölt helyen szakértőnk felméri kiszemelt motorod/autód állapotát. El is hozhatod hozzánk egy alapos átvizsgálásra a kinézett gépet, hogy szakértő kollégáink rábukkanhassanak olyan rejtett vagy a tulajdonos által sem ismert hibákra, amelyek utólag sokba kerülhetnek és még több bosszúságot okozhatnak. Lehet ez egy kopott fékbetét, enyhén „ütő” tárcsa, haldokló befecskendező, kezdődő kormánycsapágy-probléma, kevésbé ismert típushiba ne adja ég korábbi balesetek rejtett nyomai.

Milyen előnyökkel jár számodra, ha igénybe veszed a CRIBOMOTO szolgáltatását?

 • Az időben felfedezett hibák általában könnyen és kedvező áron javíthatóak.Ha viszont elhanyagoljuk a problémát, akkor egyre nehezebb és drágább lesz elhárítani – érdemes hát megspórolni ezt a teljes körű, alapos átvizsgálással.
 • A hibák felfedezésével és kiküszöbölésével nemcsak pénzt spórolsz meg, deélvezetesebb, egyszersmind biztonságosabb lesz a motorod.
 • A fellelt hibák kitűnő alkualapot nyújtanak, ezáltal olcsóbban juthatsz hozzá a kiszemelt motorhoz.
 • Tervezhető lesz az összes, motorral kapcsolatos kiadás.
 • Az átvizsgálás után részletes, egyben könnyen átlátható árajánlatot készítünk az elvégzésre javasolt munkákról. Igényed esetén segítünk fontossági sorrend felállítani, így több részletre tudod osztani kiadásaidat.
 • Rutinunknak köszönhetően gyorsan, valamint rövid határidővel tudunk fogadni,és korrekt áron dolgozunk – tegyél egy próbát velünk!

Milyen tipikus helyzetekben érdemes átfogó átvizsgálást kérned?

 • Motorvásárlás előtt
  A motorvásárlás előtti átvizsgálás révén nagyon sok kellemetlenségtől óvhatod meg magad. Laikusként vagy csekély típusismerettel előfordulhat, hogy nem veszel észre olyan rendellenességeket, rejtett apróságokat, amiket szakavatott munkatársaink egyből kiszúrnak.
 • Autóvásárlás előtt
  Az autóvétel előtti gondos átvizsgálásnak köszönhetően rendkívül sok
  kellemetlenségtől kímélheted meg magad. Laikusként vagy csekély
  típusismerettel előfordulhat, hogy nem veszel észre olyan
  rendellenességeket, rejtett apróságokat, amiket szakavatott
  munkatársaink egyből kiszúrnak.

Írj nekünk!

Add meg járműved típusát, a probléma jellegét. Sürgős esetben érdemes megadnod telefonszámod, így vissza tudunk hívni.

Értékelésink

József Juhàsz
József Juhàsz
2022-07-06
Gyorsan meg oldották a felmerülő problémát!
Iliász Shweirif
Iliász Shweirif
2022-07-01
Nagyon korrekt, segítőkész csapat! Csak ajánlani tudom!
Tóth Károly
Tóth Károly
2022-05-30
Udvarias, hozzáértő szakemberek! 10 Pontos munka. Ajánlom!
Zoltán Faragó
Zoltán Faragó
2022-04-14
Maximálisan elégedett vagyok. Kedves fogadtatás,magas szintű hozzáértés.
Miklós Jancovius
Miklós Jancovius
2022-04-01
Bence egy megszállott. A szó jó értelmében. Valóban meg akarja oldani a javítás során felmerülő problémákat, és fontos, hogy te, mint ügyfél ne távozz tőle elégedetlenül. Korrekt ember. Tudom bátran ajánlani.
Zoltán Hajdú
Zoltán Hajdú
2022-03-18
Egy újabb stresszmentes szezonra felkészítés. BMW f700GS-em bíztam a Cribmotora, és Ismét érezhetően jobb motort kaptam vissza. A legjobb, hogy a mechanikai részeken kívül még a software frissítésre is megvannak az eszközök. Így egyben minden törődést megkapott egy helyen. Köszönöm mégegyszer!
Anita Gerédi (An1ta)
Anita Gerédi (An1ta)
2022-03-16
Kicsit aggódva vittem ide a motoromat, mert rengeteg szervízben megfordultam már a futár éveim alatt, de mindenhol vagy lehúzás van, vagy kontár munkát végeznek. Szerencsére hihetetlen pozitív csalódás ért, mert igaz, hogy nem lett kész 1 nap alatt a motorom, de cserébe egy olyan motort kaptam vissza ami TÉNYLEG sokkal jobb lett mint mikor odavittem, pedig nem volt különösebb problémája, néha fulladt picit gázadásra. (De nem emiatt vittem oda, hanem szelephézag ellenőrzés, vezlánc ellenőrzés , gumizás stb) Amikor átvettem , akkor elmondták, hogy találtak egy hibát, amit orvosoltak. Én azt hittem, hogy a motorom már nem lehet jobb, mint volt, de tévedtem. Most tökéletes lett. Köszönöm srácok, ezer hálám!! Ezen kívül alaposan átnézik a vasat, és ha találnak valamit amit cserélni kéne azt jelzik, és rád bízzák a döntést, hogy szeretnéd e, hogy cseréljék, vagy ne. Remélem megtaláltam azt a szervízt, ahová innentől járhatok, és csak ilyen pozitív dolgokkal fogok távozni :)
Zombor Nemes
Zombor Nemes
2022-03-02
Az R17-től rendeltem egy pár új gumit a motoromra, amit a Cribmotohoz szállítottak egyből, majd 4-5 munkanap múlva kaptam is időpontot a felszerelésére. Kicsit nehéz megtalálni a műhelyt, de a két szerelő azonnal fogadott, és profin felrakták a gumikat. Mindennel elégedett voltam, az ár kicsit húzós ugyan, de a munka korrekt.
Waller Zsolt
Waller Zsolt
2022-02-08
Már jártam néhány alkalommal itt, kisebb munkák miatt, eddig minden rendben volt. Remélem a mostani nagyon nagy szerviz után is mosolyogva távozom. Majd igyekszem megírni, amikor készen lesz a motorom.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél 10% kedvezményt kapni? Iratkozz fel most!

A feliratkozással elfogadod adavédelmi szabályzatunkat