[vc_row][vc_column][vc_column_text]Különleges akcióval indítjuk az őszi szezont, szeptember végén elindul a Motoflywear® Roadshow amely az ország különböző pontjain várja az érdeklődőket.

Szeptember 27-én, nálunk találkozhatsz a Motoflywear® csapat tagjaival, meglepetéseivel és akcióival.

A helyszínre látogatók számára kizárólag nálunk 40% kedvezményt biztosítunk (csak szeptember 27-én) Motoflywear® napszemüveg vásárlásakor.

És ha lemaradtál róla akkor is nagy kedvezménnyel tudsz napszemüveget vásárolni, hisz szeptember 25 és október 31 között minden nap 25% kedvezmény van minden Motoflywear napszemüvegre.

Ráadásul aki szeptember 25 és október 31 között vásárol, Motoflywear® csapat kisorsol egy ajándékutalványt 2 fő részére 2 éjszakára a Dráva Hotel Harkányba (félpanziós ellátás+korlátlan wellness használat).

 

és, hogy végképp meggyőzzünk, hogy látogassal hozzánk szeptember 27-én:

Találkozz Talmácsi Gáborral!

16:00-17:30-ig Talmácsi Gábor dedikál nálunk.
Magával hozza a motorját is, amit a helyszínen meg is lehet nézni, kérdezni róla és fotókat is tudsz készíteni.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1914″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Erdei Balázs quad és stuntrider bemutatóját is megnézheted ezen a napon, szeptember 27-én 16:00-17:30-ig. 

Gyere el,  nézd meg és beszélgess vele személyesen a műhelynél.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Keress minket!” color=”warning” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-pencil” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fcribmoto.hu%2Fkapcsolat%2F|title:Keress%20minket!|target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]