[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]

Vállaljuk BMW személygépkocsik és motorkerékpárok alkatrész beszerzését-értékesítését.

Továbbá vállaljuk BMW kiegészítők, ajándéktárgyak beszerzését-értékesítését. A megrendelt alkatrészeket 2-3 napos határidővel tudjuk szállítani. Külsős raktár esetében hosszabb szállítási idővel tudjuk vállalni az alkatrészek beszerzését, melyről előzetes tájékoztatást adunk.

Az erős motor megbízhatóságát, az autó-motor dinamikáját, kezelhetőségét és kényelmet, akkor tudjuk hosszútávon fenntartani, ha az alkatrész igényeket gyári alkatrészekkel látjuk el.

Szállítás és fizetés:

Személyesen 1117 Budapest Hengermalom út 15-17. Cribmoto vagy postai utánvéttel.
Nagyobb értékű rendelés esetén előleg fizetése szükséges.

Várjuk autószervizek és motorszervizek jelentkezését viszonteladói partnerkapcsolatra.

Garancia:

Az általunk értékesített BMW alkatrészekre csak úgy vállalunk garanciát, ha azok hivatalos BMW szervizben kerültek beszerelésre. Garanciális ügyet a hivatalos BMW szakszerviz által kiállított beszerelési és az általunk kiállított értékesítési számlával tud kezdeményezni. Nem jól megrendelt alkatrészt, értékegyeztetéssel áll módunkban visszavenni.
Cég vásárlása esetén a garancia szerződés szerinti.

Ha bármilyen kérdésed van hívj minket a +36 30 450 1608 telefonszámon, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot online felületünkön keresztül.

Bejelntekzés nélkül is várunk szeretettel a műhelyünkben, melynek címe 1117 Budapest, Hengermalom út 15-17.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_empty_space 0=””][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_btn title=”Kérj ajánlatot!” color=”warning” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-pencil” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fcribmoto.hu%2Fkapcsolat%2F|title:Keress%20minket!|target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_empty_space 0=””][/vc_column][/vc_row]