[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_column_text]

Motoros szemüvegek és motoros napszemüvegek

A motoflywear® termékeket kifejezetten motoros, bukósisakos viselésre tervezték, hosszú időn keresztül fejlesztették, tesztelték, és a visszajelzések alapján javították.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tökéletes látvány, 100% élvezet

Amikor motorra pattansz, teljes élményre vágysz. A szél simogatására, a motor vibrálására, az út illatára… és gyönyörű kilátásra.
Ne érd be ennél kevesebbel!Mégis, motorosok ezrei kénytelenek nap, mint nap kompromisszumokat kötni: bukósisakban a szemüveg kényelmetlen, fájdalmas, szúró érzést okoz, ami sokat levon az élvezetből. A hagyományos szemüvegek és napszemüvegek menet közben finoman rezegnek, így jobban fárasztják a szemet, és korántsem adnak éles képet.

Sok motorosnak kell választania az éleslátás és a kényelem között.
A motoflywear®-t is ez a probléma hívta életre.

A speciális MOTO szár a lehető legrövidebb, nem ér el a füledig, az alakja pedig nagy felületen osztja el a terhelést, így nem nyom egy ponton sem. A különleges dizájnnak köszönhetően a szemüveg nem csak jól néz ki, de stabil is. A bukósisak szivacsa kitölti az élek közti réseket, így fixen rögzíti a szemüveget, ami még nagy fordulatszám hatására sem fog rezegni, vagy elmozdulni.De ez még csak az alap: számtalan egyedi megoldás teszi még jobbá, stabilabbá, kényelmesebbé a szemüvegeket.

Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabbakat:

 • A motoflywear® férfi (Alpha) és női (Venus) modellekben is elérhető, és saját igényeidnek megfelelően dioptriáslencsével is rendelheted
 • Több méretben is elérehtő S, M, L
 • A motoflywear® szemüvegek ellenállnak az extrém körülményeknek, a szennyeződéseknek, a keret és a lencse egyaránt törhetetlen műanyagból készül.
 • A kereteket 4 keret-variációval kérheted, 5 különböző lencsével, vagyis összesen 20 különböző napszemüvegből választhatsz!
 • A szárakat és a lencséket is könnyedén ki tudod cserélni, akár motoros kesztyűben is – a motoflywear® motoros napszemüvegekkel semmi nem érhet váratlanul!
 • Minden lencsét kérhetsz színtelen, fényre sötétedő, vagy sötétített kivitelben, az összes extrával.

 

Minden napszemüveg mellé az alábbi prémium kiegészítők társulnak:

 • Szemüvegtok
 • Textiltok
 • Törlőkendő
 • Karabíner a tok rögzítéséhez
 • MOTO szár ÉS utcai szár

Garancia kártya, mely a számla nélkül is biztosítja számodra a garancia érvényesítését

A motoflywear® több méretben is megvásárolható
Ahogy a bukósisaknál, vagy a motoros csizmánál, úgy a motoros szemüveg kiválasztása során is fontos, hogy a megfelelő méretet válaszd: csak így lesz biztonságos és kényelmes.A mellékelt útmutató segít, hogyan mérd le a fejkörméretedet, a mérettáblázatból pedig ez alapján könnyen ki tudod választani a megfelelő szemüveget, amit nálunk fel is próbálhatsz.

 

Az aktuális nálunk elérhető, kínálatról érdeklődj telefonon +36 30-450-1608, vagy látogass el hozzánk nyitvatartási időben (9:00-18:00, Cím: 1116 Budapest, Hengermalom út 15-17.) ahol fel is próbálhatod a kiválasztott napszemüveget.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Kérj ajánlatot!” color=”warning” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-pencil” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fcribmoto.hu%2Fkapcsolat%2F|title:Keress%20minket!|target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]