Hírek és Nálunk jártak

2017. szeptember 27-én szervizünk adott otthon a Motoflywear Roadshow 2. állomásának.
Találkoztunk Talmácsi Gáborral és motorjával és megnéztük Erdei Balázs quad és stuntrider bemutatóját.
Nézzétek meg képes összefoglalónkat a napról:
Segítettünk Gács Tominak (On The Run) is felkészíteni a motorját, hogy a lehető legjobb alappal kezdjen neki a világ körbemotorozásának!
És egy kis szakmai tudással is gazdagodott hisz végig ott volt a szerelésnél és Bagi Balázs sokmindenre meg is tanította, ami az út során hasznos lehet.
Olvassátok el a blogját:
A minap újabb gumiteszteléshez tettünk fel abroncsokat, most Hevesi Béninek egy Honda Transalp 650-re. A gumik pedig amiket kapott a Michlein Anakee 3, amely egy a túraenduró motorokra készült új többcélú gumiabroncs.
Olvasd el tapasztalatait és hogy miyen körülmények között és hol fogja tesztelni az új abroncsokat:
Nem rég, megint nálunk járt a Hegylakók Motoros Magazin teszt csapata. Most a Dunlop SportSmart 2 Max gumipáros tesztelésére szereltük fel az abroncsokat. Kíváncsi vagy, hogy mi lett az eredmény? Kattints a linkre! Várunk Titeket legközelebb is!
“Rendhagyó időpontban, a legnagyobb nyári kánikula beköszöntével vágtunk neki legújabb gumitesztünknek, melynek főszerelője az új Dunlop SportSmart 2…”
Olvassátok el a Hegylakók gumitesztjét!
“A Pirelli Diablo Rosso után most egy még puhább, még durvábban tapadó abroncsot nyúzunk egy egész szezonon át. Lássuk, mit tud az új Michelin Power RS!”
Olvassátok el a Hegylakók gumitesztjét!