Autógumi szerelés, tárolás árak

Áraink bruttó fogyasztói árak, és minden esetben tartalmazzák a szerelési segédanyagok (centrír súlyok, szelep) árát is.

1. Szerelés:

Árak/kerék értendőek.

2. Abroncs, keréktárolás 
5.500 Ft /szett/szezon (max. 6 hónap)  Minden abroncs és keréktároláshoz mosást adunk ajándékba, hogy óvjuk a kerekedet.
3. Kedvezményes ajánlataink! Minél több szolgáltatást veszel igénybe, annál többet spórolsz! Most minden olyan csomaghoz, ami tartalmaz keréktárolást is mosást adunk ajándékba!!
– Készleten lévő abroncsainkhoz az alábbi KEDVEZMÉNYES szolgáltatások közül   választhatsz. Állítsd össze saját igényeid szerint! A szerelés ára / kerék értendő!
Opciók: a. csak abroncs                b. abroncs+ szerelés               c. abroncs+szerelés+tárolás +Ajándék kerékmosás!

– Ha nem találtál számodra megfelelőt, akkor hívj minket nyugodtan és akár már másnap kedvezményes áron, tudjuk szerelni az új abroncsaidat.

Szerelés és Tárolás (Az alábbi árak tartalmazzák az ÁFA-t  és 4 kerékre értendő.)

Ha bármilyen kérdésed van, vagy szeretnél bejelentkezni a CRIBMOTO műhelyébe kerékszerelésre, illetve centrírozásra, hívj minket a +36 30 450 1608 telefonszámon, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot online felületünkön keresztül.

Bejelntekzés nélkül is várunk szeretettel a műhelyünkben, melynek címe 1117 Budapest, Hengermalom út 15-17.